Kickstart din kreativitet Balance august 15, 2022
Kickstart din kreativitet med skriveøvelser - bog

For dig som vil styrke din kreativitet, dit skriveflow og din refleksion

Inspiration til at skrive lettere og bedre 


Hvorfor lave skriveøvelser? Hvorfor ikke bare komme videre med den tekst, jeg gerne vil i mål med?

Ja sådan har jeg tænkt om skriveøvelser tidligere. Men siden er det gået op for mig, at jeg faktisk indirekte arbejder videre med den tekst, jeg er i gang med, når jeg laver skriveøvelser. For selvom en skriveøvelse ikke bringer flere ord i det dokument, jeg vil sende ud i verden, så rykker øvelserne mig alligevel tættere på mit mål.

Skriveøvelser gør mig bedre til at skrive, tænder for min kreativitet og gør mig mere reflekterende. Og så bliver jeg inspireret til at skrive videre på den tekst, jeg egentlig skulle i mål med. Pennen flyder lettere, og det, jeg skriver, bliver bedre.

Skriveøvelser til forskellige formål


I denne e-bog får du 52 skriveøvelser, som kan bruges til at sætte gang i din skrivning. De er kategoriseret indenfor 6 overskrifter, så de hver især har fokus på at inspirere dig på en særlig måde eller indenfor noget mere specifikt: 

  • Opdag dig selv
  • Bliv inspireret udefra
  • Styrk din kreativitet
  • Kom videre med den tekst du arbejder på
  • Til gentagende skriverutiner

Det betyder, at du kan vælge skriveøvelser ud fra, hvad du gerne vil styrke lige nu. Måske vil du gerne begynde at tænke og skrive mere kreativt, måske har du en tekst, du har svært ved at komme videre med eller måske har du lyst til at begynde at få nogle gode rutiner med din skrivning.

Vil du prøve skriveøvelser?


Vil du prøve, hvad skriveøvelser kan gøre for dig og din kreativitet og dit skriveflow? Så køb bogen og kom med i Bøger&Balances skriveklub, hvor vi også vil lege med nogle af skriveøvelserne.

Køb e-bogen: "Kickstart din kreativitet med skriveøvelser"


Pris: 120 kr. inkl. moms (PDF format)