Skriv en bog Balance juli 2, 2022
Få individuel hjælp til at skrive din bog
4.950 kr. + moms

Få min hjælp til din vinkel, din struktur og til at skabe overblik over alt indhold, så du er helt klar til skriveprocessen.

Individuel pris

Hav mig på sidelinjen til alt hvad du har behov for, mens du skriver din bog. Inkl. sparring og redigering af tekst. 

950 kr. + moms

Få min hjælp på timebasis lige der, hvor du er i din proces. 

Har du andre behov?


Ud over ovenstående, hjælper jeg også gerne mere individuelt med f.eks:

Manuskriptlæsning
Har du allerede skrevet et udkast til din bog eller nogle kapitler, og vil du gerne have det læst igennem, så gør jeg gerne det. Du kan f.eks. bede mig om at forholde mig til nogle helt specifikke ting, som f.eks. strukturen, indholdsdelene, enkelte kapitler eller dit sprog.

Pitch til et forlag
Vil du gerne udgive din bog via et forlag, skal du have præsenteret din bogidé for dem på den mest indbydende måde. Jeg kan hjælpe dig med at lave en pitch og en synopsis, hvor du introducerer din bog og dig som forfatter samt et lille uddrag fra din bog, så forlaget får en fornemmelse af bogen, og hvordan du skriver.

Ghostwriting
Vil du ikke skrive din bog selv, kan jeg skrive den for dig ud fra interviews med dig og dine noter. Vi starter med forløbet ”Kom godt fra start”, og herudfra lægger vi en plan for din bog.

Fra idé til udgivet bog samt markedsføring
Vil du have hjælp til hele processen lige fra din idé over skrivning og layout og til udgivelse og markedsføring, kan jeg – med hjælp fra gode samarbejdspartnere – hjælpe dig hele vejen i mål.

 

Kontakt mig


Har du spørgsmål, er du tvivl, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig, eller passer de færdige ydelser ikke perfekt til dig, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder altid en halv times sparring til din bogidé, så vi også har mulighed for at finde ud af, om jeg er den rette til at hjælpe dig. 

Kontakt mig på 22750896 eller kontakt@jannipilgaard.dk

NU er det bedste tidspunkt til at komme videre med dit bogprojekt!