Nytårsboost – kom godt fra start med skriveåret Balance december 9, 2022
Nytårsboost - Kom godt fra start med skriveåret

Sæt ord på dine skrivedrømme, få ny energi til dit skriveprojekt og få tips til planlægning af din skrivning

Engang slog jeg mig ofte i hovedet sidst på året over de ting, jeg havde planlagt i starten af året, som ikke var blevet til noget. Det klassiske nytårsforsæt, som holdt en måned eller to. Det kender du måske? 

Men selvom vi har mere eller mindre konkrete mål og drømme for vores skrivning, så glemmer vi dem ofte eller får andre fokusområder i løbet af året. Der skal lidt mere end blot en beslutning til.

Fremdrift og skriveglæde 


Du skal have fokus på både din skriveglæde og på fremdriften i dit skriveprojekt. Og det er e-bogens fokus.

I første del af e-bogen guides du igennem tre skriveøvelser, som hjælper dig til at sætte ord på dine skrivedrømme, dit budskab og din skriveintention, som skal hjælpe dig med at fastholde din skriveglæde.

I anden del af e-bogen bliver du opfordret til at sætte handling på og arbejde med din fremdrift.

E-bogen hjælper dig med at skrive året godt i gang og få lagt en god plan. Og så vil det også være oplagt at tage den frem igen i løbet af året og bruge ideerne, når du går i stå og har brug for at finde tilbage til, hvorfor du ville skrive, og hvordan du kommer tilbage på sporet.

På den måde kan 2024 blive året, hvor dine skriveprojekter får plads og tid til at blomstre.

E-bogen er kort og præcis (21 sider) med øvelser og idéer, som er nemme at føre ud i livet, samtidig med at du bliver inspireret til at skrive løs. 

Køb e-bogen: "Nytårsboost - kom godt fra start med skriveåret"


Pris: 145 kr. inkl. moms (PDF format)