Skriv din e-bog nu Balance august 10, 2022
Skriv din e-bog nu!

Onlinekursus for dig som vil lettest muligt i mål med din e-bog

Kom i mål med en e-bog


Har du nogensinde overvejet at skrive en e-bog om et fagligt emne? Men er du strandet et sted på vejen? Enten allerede inden du gik i gang eller måske midt i processen?

Så er der hjælp at hente her.

På dette onlinekursus guides du igennem alle steps til at skrive din egen e-bog. Lige fra overvejelsen om hvorfor du vil skrive en e-bog, hvad du vil skrive om og hvordan, henover struktur og skriveproces og til sidst til layoutet af din e-bog.

Du modtager kurset i en kursusplatform, hvor du selv kan gennemføre kurset online, så du kan bruge den tid på de forskellige steps, som du har brug for. Og næste gang du får en ide til en e-bog, så følger du bare alle trin en gang til.

Er det noget for dig?


Kurset er for dig, som vil guides fra idé til færdig e-bog og være sikker på at komme helt i mål. Måske er du allerede i gang med en e-bog, men er gået i stå, eller måske har du en idé til en e-bog, som du ikke er kommet i gang med.

 
Fordelene ved at skrive en e-bog er:
  • Du får vist din målgruppe, hvem du er, og hvad du kan
  • Mere tyngde end blogindlæg, opslag på sociale medier og hjemmeside
  • En bog har en stor brandingværdi
  • Markant nemmere at skrive en e-bog end at skrive en fysisk bog
  • Forfatter = ekspert. Det betyder, at en e-bog kan åbne for nye muligheder, flere kunder, nye typer opgaver og ikke mindst en højere pris for din ekspertise. (dog kræver det lidt mere end en 10 siders e-bog at blive set som forfatter)
Forløbet består af:
 
  • En e-bog (selvfølgelig) med en gennemgang af de 10 moduler, du skal igennem, før din e-bog er færdig. E-bogen er opdelt i moduler på en kursusplatform, hvor du guides igennem alle step
  • Arbejdsark med opgaver, som hjælper dig i mål med din e-bog
  • Videoinstruktioner til alle moduler
  • Skabeloner til layout af din e-bog i programmet Canva
  • Når først du har modtaget e-bogen og kurset, er det dit til evigt eje. Så du kan skrive ikke bare én, men mange e-bøger. Og du kan faktisk også bruge kurset til at komme godt i gang med at skrive fysiske bøger

 

Mit mål er, at du ikke skal kæmpe og knokle dig i mål med din e-bog (eller gå i stå undervejs), men i stedet få en god proces, som munder ud en færdig e-bog, som du kan være stolt af.

bogstak
Køb "Skriv din e-bog nu!"


Pris: 1.390 kr. + moms

 

Har du spørgsmål eller brug for en snak med mig, inden du beslutter dig, så skriv til mig på kontakt@jannipilgaard.dk

Andre siger om kurset: