Skrivefokus Balance oktober 13, 2022
Skrivefokus - To uger med ny energi til dit skriveprojekt

Vi booster skrivelysten med to ugers intens skrivning med en blanding af miniworkshops, fælles inspiration og fællesskrivning.

For alle medlemmer af Skriveklubben Bøger&Balance.

Hvad er Skrivefokus?


Hvorfor: En del af strategien for at komme i mål med større skriveprojekter handler om at skabe gode vaner med at få skrevet og holde fast i det lange seje træk. Men engang imellem har vi brug for at skrive hurtigere, fordybe os i længere tidsintervaller og sætte kortere deadlines for at få ny energi til projektet. Og det er formålet med denne skrivechallenge.

Hvad: To uger med en blanding af miniworkshops, tekstsnak og fællesskrivning. Og så selvfølgelig individuel målsætning for din skrivning, som vi løbende følger op på. Vi får glæde af hinandens skriveenergi og giver hinanden hep, inputs og ny inspiration undervejs.

Hvornår: Uge 45 og 46. D. 7. – 20. november 2022

Hvem: Alle medlemmer af Skriveklubben Bøger&Balance, som er for dig, som skriver på længere tekster.

Du holder fokus på din egen skriveproces og sætter dig mål, som passer til dig og din tid. Og så deltager du fælles i det omfang, det passer dig. Målet er, at du skruer op for din skrivning i forhold til dine normale skrivevaner.

Hvor: Det foregår alt sammen i Skriveklubben Bøger&Balances Facebookgruppe samt i onlinemøder via Zoho (invitation via begivenheder i Facebookgruppen).

Meld dig ind i skriveklubben og vær med.

bogstak
Vær med i klubben


Pris: 588 kr. + moms pr. år (dvs. 49 kr. pr. måned)  

I velkomstgave får du desuden e-bogen "Kickstart din kreativitet med skriveøvelser", som du får tilsendt på mail.