Foredrag og undervisning Balance august 14, 2022
Foredrag og undervisning

Jeg tilbyder foredrag og workshops om hverdag, tid og temposkift i arbejdsdagen

Jeg tilbyder undervisning og workshops om bogskrivning og skriveprocesser 

Aktuelt:
Søg Vellivs pulje til Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41 til en workshop om pauser og temposkift i arbejdsdagen. Ansøgningsfrist d. 1. juni. Læs mere her.

Undervisning og workshops om skriveprocesser

En workshop med fokus på sjove øvelser og metoder, som kan give dig masser af skriveglæde og hjælpe dig til at få et godt flow i din skrivning. Kan laves i forskellig varighed og med forskelligt fokus alt efter målet.

En workshop for dig, som gerne vil i gang med at skrive en bog og gerne vil godt fra start. I workshoppen gennemgår jeg, hvad der er vigtigt at have styr på, så skriveprocessen er lige til at gå i gang med. Målet er at du får overblik over din bogidé, så du ved præcis, hvad din læser gerne vil have, hvad indholdet skal være, og hvordan din bog skal struktureres.
Workshoppen findes også som individuelt forløb.

På dette onlinekursus guides du igennem alle steps til at skrive din egen e-bog. Lige fra overvejelsen om hvorfor du vil skrive en e-bog, hvad du vil skrive om og hvordan, henover struktur og skriveproces og til sidst til layoutet af din e-bog.
Kurset er for dig, som vil skrive en kortere e-bog om et fagligt emne. Læs mere om kurset her.

Jeg kan facilitere skrivegrupper med mange forskellige formål. F.eks. med fokus på særlige genrer, kreativ skrivning, dagbogsskrivning eller udvikling af særlige skrivekundskaber. Du kan få en forsmag i min Skriveklub.

Foredrag og workshops om hverdag, tid og balance

Kender du følelsen af at suse gennem livet, hvor den ene dag tager den næste, og hvor tiden går, mens du hele tiden er på vej videre? Hvad er det, vi skal nå? Og skal vi bare acceptere at følelsen af at mangle tid og at blive syge af stress er en helt normal del af vores liv?

Dette oplæg forklarer:

  • hvorfor vi føler, at vi ikke har tid nok
  • hvorfor vi faktisk alligevel har tid nok
  • hvordan du kan få følelsen af tid nok

Oplægget tager udgangspunkt i bogen ”Du har tid nok” som udkommer i 2024 eller 2025.

Er kirken det sidste sted i samfundet med tid nok?

Måske kender du også følelsen af at suse gennem livet, hvor den ene dag tager den næste, og hvor tiden går, mens du hele tiden er på vej videre? Samfundet kører i et højt tempo. Hvad er det, vi skal nå? Og skal vi bare acceptere følelsen af at mangle tid og at stress er en helt normal del af vores liv?

Mit oplæg forklarer og får dig til at reflektere over:

  • hvorfor vi føler, at vi ikke har tid nok
  • hvorfor vi faktisk alligevel har tid nok
  • hvordan du kan få følelsen af tid nok

Oplægget tager udgangspunkt i bogen ”Tidsmanifestet – få tid nok” som udkommer i 2023.

Kirken som modpol til travlheden
I kirken står tiden lidt mere stille, og der er rum og plads til at trække vejret, reflektere og fordybe sig.

Derfor elsker jeg at opfordre til at stoppe op, mærke og reflektere over din tid netop i den ramme som kirker og sognegårde kan tilbyde.

Download flyer

Er du mest snegl, myre eller jaguar? Forhåbentlig er du det hele, for vi har brug for at skifte tempo både gennem dagen, ugen og året.

Der kan være et vidunderligt flow i effektivitet, travlhed og fart, men hvis ikke det kombineres med pauser, langsomhed og eftertænksomhed, så tager vi dårligere beslutninger, brænder ud og mister gejsten.

Dette oplæg forklarer dig, hvorfor temposkift er vigtige, og hvordan du får flere temposkift ind i din hverdag.

Oplægget er oplagt som et kortere indspark på et morgenmøde eller fyraftensmøde, eller til et socialt arrangement.

De fleste af os løber stærkt og har mange ting i gang i løbet af en arbejdsdag og ofte har vi så travlt at vi glemmer pauserne og tror, at vi kan holde til hele tiden at være i et højt tempo.

Men det går ikke i længden. Vores hjerne har brug for pauser og opladning for at kunne præstere, og for at vi kan have det godt. Og det skal vi arbejde med på denne workshop.

Efter 3 timers workshop har teamet:

  • viden om hvorfor I skal prioritere pauser og tid nok
  • Masser af ideer til at skabe temposkift, mellemrum og pauser i arbejdsdagen
  • besluttet jer for mindst 1 fælles tiltag som hjælper jer til mental oprydning
  • hver især besluttet jer for mindst 1 individuelt tiltag til at skabe mere ro og overskud i arbejdsdagen

 

Min stil


Jeg tror på, at vi lærer rigtig meget af hinanden, når vi taler sammen og hører hinandens perspektiver, og derfor er et foredrag eller en workshop med mig altid en kombination af, at jeg deler min viden, og at vi reflekterer og taler sammen om emnet.

 

Book et arrangement

Kontakt mig gerne, hvis du har andre ønsker til undervisning eller foredrag. Jeg sammensætter gerne andre målrettede forløb, der passer til jeres behov.

Kontakt mig på kontakt@jannipilgaard.dk eller tlf. 22750896.

Andre siger om foredrag og undervisning: